SNACKBAR DE OVERKANT
VOOR OVERHEERLIJKE KLASSIEKE EN
MODERNE SNACKS
SNACKBAR DE OVERKANT
VOOR OVERHEERLIJKE KLASSIEKE EN
MODERNE SNACKS

OVER ONS

Snackbar De Overkant is, in 1993, als kleine familiesnackbar aan de Da Costakade begonnen. Toen er een pand vrijkwam aan de overkant van de straat, hebben wij deze gekocht om een grotere, de huidige, snackbar op te bouwen.

Omdat de buurtbewoners ons steeds vroegen hoe het ging aan “de overkant,” besloten wij onze frietzaak De Overkant te noemen.

Wat begonnen is al een familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een echt buurtbedrijf. Een aantal jongeren uit de buurt staan ons nu als parttimers bij.

KLANT STAAT CENTRAAL

Bij ons staat de klant altijd centraal. Dat is ook het leukste aan dit vak: het persoonlijke klantencontact in een echte arbeidersbuurt.

Wij hebben een aantal vaste klanten die wij inmiddels erg goed kennen. Wij weten vaak al wat ze willen bestellen voor ze het ook echt kunnen doen. Gezelligheid is belangrijk voor ons.

BELEVING

De bovenstaande elementen gecombineerd zorgen ervoor dat je bij ons een ware voedselbeleving ervaart.

 

EERLIJKE PRODUCTEN, GOEDE PRIJZEN

In onze snackbar gebruiken wij alleen eerlijke producten. Wij zijn voorstanders van het verantwoord frituren, dat wil zeggen dat we gezonder, plantaardig vloeibaar vet gebruiken.

Daarnaast zijn de producten die wij bereiden ook eerlijker: van ambachtelijke (ras)patat tot de beste kwaliteit burgers en snacks. Wij werken alleen met echte A-merken, als McCain en Kwekkeboom.

In tegenstelling tot andere restaurants en snackbars dit soort producten aanbieden, voel je dit bij ons niet in de portemonnee. Wij streven er namelijk naar om je een lekkere maaltijd voor te schotelen voor een voordelig prijs.